Zorg

Zorgverzekering

De goedkoopste zorgverzekering – en de beste!

De goedkoopste zorgverzekering is niet per definitie voor iedereen de beste zorgverzekering. Want de behoefte aan zorg verschilt van mens tot mens. Smeink Assurantiën zorgt ervoor dat u een betaalbare zorgverzekering vindt die de zorg dekt die ú nodig heeft.

Wat u moet weten bij het vinden van de goedkoopste zorgverzekering

  • Een zorgverzekering bestaat uit een verplichte basisverzekering en eventueel een aanvullende verzekering. De verschillen in premie voor de basisverzekering kunnen groot zijn.
  • Met een aanvullende verzekering kunt u zich extra verzekeren voor zorgkosten zoals tandartsbehandelingen, fysiotherapie en alternatieve therapieën. Let op: de dekking en de premie hiervoor verschillen per verzekeraar.
  • De basisverzekering en de aanvullende verzekering hoeft u niet bij dezelfde verzekeraar af te sluiten
  • U kunt het hele jaar door wisselen van verzekeraar voor uw aanvullende verzekeringen

Wilt u ook de goedkoopste zorgverzekering die de zorg vergoedt die u nodig heeft? Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs.

Bespaar premie door vergelijken zorgverzekeringen

Het vergelijken van zorgverzekeringen is aantrekkelijk: welke aanbieder biedt u de beste dekking tegen de beste premie? Maar hoe vindt u die ene goede verzekering in het enorme aanbod van zorgverzekeringen? Wij vergelijken dagelijks zorgverzekeringen en kunnen u snel laten zien hoe u kunt besparen op uw premie. Besluit u om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering? Maak dan gebruik van onze gratis overstapservice! Bel 030 – 241 02 06 voor een verhelderend gesprek op ons kantoor in Maarssen.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.