Zakelijke verzekeringen

ZAKELIJKE VERZEKERINGEN

Verzekeringen: verzeker dat wat nodig is

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risico’s is verzekeren vaak noodzakelijk. Smeink Assurantiën inventariseert voor u welke verzekeringen u nodig heeft – en welke niet.

Wanneer verzekeren

U heeft de risico’s binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens bekijken we samen hoe groot de kans is dat het risico zich voordoet en wat dan de (financiële) consequenties zijn. Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen of is verzekeren verstandiger? Smeink Assurantiën heeft alle expertise in huis om deze vragen deskundig te beantwoorden. Zodat u zorgvuldig met uw bedrijfsrisico’s om kunt gaan.

De beste verzekeringen voor ondernemers

Wij zorgen ervoor dat u alleen datgene verzekert wat echt nodig is. Wij selecteren voor u de beste verzekeringen voor ondernemers:

  • de juiste balans tussen premies en risico’s
  • de best passende polisvoorwaarden
  • zeer gunstige premies
  • uitstekende begeleiding in geval van schade
  • Smeink Assurantiën, hét adres voor al uw vragen over risico’s en verzekeren
    Bij Smeink Assurantiën vindt u een persoonlijk klankbord voor al uw ondernemersvragen. Van risicoanalyse tot verzekeren en van employee benefits tot pensioen. Bel 030 – 241 02 06 voor een verhelderend gesprek op ons kantoor in Maarssen