Zorgeloos op wintersport? Denk aan uw verzekering!

Tijdens de wintermaanden gaan veel Nederlanders op wintersport. Misschien heeft u uw wintersportvakantie ook geboekt of gaat u dit nog doen. Het is belangrijk om hierbij ook uw reisverzekering te checken. Veel reisverzekeringen bieden namelijk geen standaarddekking voor wintersport.

Wat is er verzekerd onder de wintersportdekking?

Tijdens een wintersportvakantie loopt u extra risico en maakt u gebruik van dure skispullen. Met de dekking ‘wintersport’ verzekert u uw (gehuurde) ski’s, skiuitrusting, skipassen en eventueel niet-gevolgde skilessen als er iets gebeurt. Bijvoorbeeld bij:

– het vroegtijdig moeten afbreken van de vakantie in verband met familie omstandigheden
– opname in een plaatselijk ziekenhuis
– een ongeval
– beschadiging, verlies of diefstal

Zonder een wintersportdekking zijn uw skispullen niet verzekerd en komen bijvoorbeeld ook de kosten van een gipsvlucht voor eigen rekening.

Wij adviseren u graag
Wij kunnen u verschillende reisverzekeringen met wintersportdekking aanbieden, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw vakantie. Heeft u al een reisverzekering bij ons afgesloten maar nog geen wintersportdekking? Het is mogelijk deze tussentijds voor u toe te voegen. Als u twijfelt over uw dekking of u heeft andere vragen, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

(Bron: nieuwsbrief Voogd)