Zelf verkopen of…..

Het kopen van een huis is vaak een mooi avontuur. Het verkopen van je huis kan net zo goed een avontuur zijn. Levert de woning wel op wat ik verwacht? Is de woning wel verkoop klaar of moet ik er nog van alles aan doen? Waar moet ik allemaal aan denken? Hoe zit het nou precies met verborgen gebreken? Allemaal vragen die kunnen rijzen in een verkoopproces.

Je kunt ervoor kiezen om de woning “zelf” te verkopen via organisaties die zulke faciliteiten relatief goedkoop aanbieden, maar ik daag je uit om antwoord te geven op de bovenstaande vragen. Als je van de hoed en de rand weet, geen probleem natuurlijk. Als je maar enigszins twijfelt of weet dat je niet alle wijsheid in pacht hebt omtrent een woningverkoopproces zeg ik; Niet doen! Schakel een plaatselijke verkoopmakelaar in en krijg antwoord op al je vragen en een deskundig advies. Natuurlijk is dat duurder, maar ik kan je verzekeren dat het verschil zich dubbel en dwars terugbetaalt. Een goede verkoopmakelaar begeleidt je van begin tot eind, doet al het werk aangaande het verkooptraject en behoedt je voor te impulsieve keuzes.

Ken jij een makelaar die net dat beetje meer biedt en ook nog verstand heeft van hypotheken?

Ik wel…..

Tot je dienst!

Rob

Woningmakelaar en hypotheek adviseur