Pensioen

Pensioen

Heeft u voldoende vermogen voor later?

Heeft u al plannen voor wat u wilt doen als u straks stopt met werken? Misschien wilt u net zo kunnen blijven leven als dat u nu doet. Maar is dat ook haalbaar met het pensioen dat u tegen die tijd heeft opgebouwd? Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om uw vermogen aan te vullen. En dat is vaak ook nog eens fiscaal aantrekkelijk!

Kies voor de gunstigste oudedagsvoorziening

U kunt op verschillende manieren regelen dat u straks voldoende te besteden heeft. U kunt sparen, beleggen, banksparen of een lijfrenteverzekering afsluiten. Of misschien wel een combinatie hiervan. Wilt u weten wat voor u de gunstigste optie is om vermogen op te bouwen voor later? Bel dan 030 – 241 02 06 en maak een afspraak met één van onze specialisten.

Heldere taal

Financiële producten kunnen complex zijn. Daarom legt Smeink Assurantiën u graag alles in heldere taal uit. Persoonlijke en dicht bij huis. Zo zorgen we er samen voor dat u uw oudedagsvoorzieningen écht goed kunt regelen. Bel ons vandaag nog voor het maken van een afspraak: 030 – 241 02 06.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.