Introductie Nieuwsbrief

Het is al weer ruim twee jaar geleden dat we ons oude pand hebben verruild voor ons knusse, gezellige kantoor in Maarssen. Je vindt ons aan de Kaatsbaan, een autovrije winkelstraat midden in het mooie centrum van Maarssen met volop parkeergelegenheid op loopafstand.

Wij vinden het leuk als je ons wat beter leert kennen, daarom sturen wij je vanaf nu regelmatig een nieuwsbrief toe. Door middel van deze nieuwsbrief willen we je graag op de hoogte houden van alle nieuwtjes over Smeink Assurantiën en de laatste veranderingen en interessante wetenswaardigheden op het gebied van verzekeringen en hypotheken.

We willen jou als klant de komende tijd nog persoonlijker kunnen helpen, adviseren en vooral (op maat) ontzorgen. Voor jou als klant is het fijn om te weten dat alles op verzekeringsgebied goed  geregeld is, en dat wij jouw verzekeringen blijven afstemmen op je persoonlijke situatie. Gaat er iets in jouw situatie veranderen door bijvoorbeeld een verhuizing, geboorte, echtscheiding of huwelijk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij kijken graag met je mee of je verzekeringen nog passend voor je zijn. Ook wijzigingen in contactgegevens vernemen wij graag zodat wij, als dat nodig is, makkelijk contact met je kunnen opnemen.

Wij stellen ons graag even aan je voor

  • Rob Smeink; eigenaar en drijvende kracht. Rob houdt zich bezig met de makelaardij en hypotheken en geeft je graag alle informatie die je nodig hebt als je een huis gaat kopen.
  • Karin Perlee; onze adviseur op het gebied van schadeverzekeringen, levensverzekeringen, uitvaartverzekeringen en kredieten.
  • Lisa Geerts; adviseur op het gebied van schadeverzekeringen en al 18 jaar actief in ons bedrijf.
  • Richard Berkenbosch; Hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur.

Wij vinden het leuk om jou ook beter te leren kennen. Kom gerust eens langs op ons kantoor, op de Kaatsbaan 12 in Maarssen, voor een kopje koffie of thee. We bespreken dan graag met je of er nog aanpassingen nodig zijn in je verzekeringspakket en zitten klaar om al je vragen te beantwoorden.

Tot ziens bij Smeink Assurantiën