foto Rob

Blog van Rob : OLIEDRUPPEL

Maarten heb ik zo’n 8 jaar geleden leren kennen. Hij had eigenlijk zomaar een hypotheekadviseur benaderd. We hadden geen bestaande relatie met elkaar.

Ik heb een middagje met hem zitten sparren over zijn plannen om een woning aan te kopen. Hij twijfelde of dit een goed moment was , maar aan de andere kant begon zijn studio van krap 30m2 in hartje Utrecht hem ook wel te vervelen. We hadden een leuk gesprek en het klikte wel. Hij besloot toch na een aantal weken nog even te wachten met aankopen.

Een half jaartje later belt hij mij en zegt; ” joh Rob, ik heb een vriend van mij jouw nummer gegeven, is dat ok?” Vanzelfsprekend natuurlijk..

Deze vriend van Maarten belt mij inderdaad en uiteindelijk heb ik voor hem en zijn vriendin een woning kunnen aankopen en gefinancierd. Hartstikke leuk natuurlijk! Maar daar bleef het niet bij….

5 Jaar later had Maarten al 6 (!) vrienden en kennissen naar mij doorgestuurd die vervolgens ook weer bekenden doorverwezen.

Maarten heeft zelf na 5 jaar eindelijk de knoop doorgehakt en ik heb voor hem ook een leuke woning aangekocht en gefinancierd. De teller staat inmiddels op 16 transacties, allemaal terug te herleiden naar dat ene geanimeerde gesprek met Maarten.

Ik noem hem de oliedruppel en zijn vriendenkring de olievlek… Leuk toch?

Daar doe ik het voor en daarom is dit een leuk vak!

Rob